Richtlijnen Heropening

Vanaf 1 juni heten wij u weer van harte welkom.

Wij hebben er weer enorm veel zin in om u te laten genieten van onze gastvrijheid, en hebben ons uiterste best gedaan om een veilige omgeving voor u te creeeren.

Hierbij lichten wij u alvast in over de richtlijnen aangaande de heropening van ons bedrijf.

 

Bij reserveren

Voor dineren binnen kunt u alleen op reservering een tafel boeken via www.piershiem.nl of T 0512 461900. Wij beschikken momenteel over 11 tafels, en mogen niet meer dan 26 gasten ontvangen. Wij hebben gezorgd voor minimaal 1.5 meter afstand tussen de tafels.

Voor het terras hoeft u niet te reserveren, ook hier beschikken wij over 11 tafels. Wij hebben gezorgd voor minimaal 1.5 meter afstand tussen de tafels.

 

Bij binnenkomst

U betreed via de  aangegeven aanlooproute de hoofdingang.

Wij trachten ophoping van gasten bij de hoofdingang te voorkomen, blijft u hierdoor wachten achter de markeringslijn totdat u ontvangen word.

Aansluitend vind er een controle gesprek plaats  om in te schatten of er gezondheid risico’s zijn. Zo ja, dan moeten wij u helaas de toegang weigeren.

Alle gasten dienen de handen bij binnenkomst te wassen met desinfecterende handgel of met water en zeep.

Zijn er geen gezondheid risico’s dan begeleiden wij u op gepaste afstand naar u tafel.

 

Richtlijnen tijdens uw verblijf

U maakt uitsluitend gebruik van de hoofdingang tijdens het betreden van het gebouw

Binnen

U beweegt zich uitsluitend binnen de gemarkeerde looproutes naar uw tafel, toiletten, kassa en uitgangen.

De aparte zaalruimten beschikken allen over een eigen uitgang, volg hierin de markering.

De gastvrouw zal bij aanvang diner met u overleggen of u de gerechten uitgeserveerd wenst te krijgen aan tafel, of dat wij de gerechten op een afzet tafel plaatsen.

Alle tafels bevinden zich in een veilige zone van 1.5 meter afstand van elkaar in zowel Café, Serre en Zaal

Buiten

Na ontvangst via de hoofdingang binnen vind er een controle gesprek plaats om in te schatten of er gezondheid risico’s zijn.

Zijn er geen gezondheid risico’s dan begeleiden wij de gasten op gepaste afstand over de gemarkeerde route via de uitgang naar de tafel

Alle tafels bevinden zich in een veilige zone van 1.5 meter afstand van elkaar.

U beweegt zich uitsluitend buiten binnen de gemarkeerde looproutes naar uw tafel, toiletten, kassa en uitgangen. De hoofingang is geen uitgang

Bij vertrek

Wij vragen u zoveel mogelijk gebruik te maken van contactloos pinnen

U vertrekt via de gemarkeerde looproute naar de uitgang. Elke zaalruimte heeft een eigen uitgang

 

Wij reinigen alle tafels, stoelen en menukaarten grondig als de gasten het bedrijf hebben verlaten. Onze eigen werkplekken worden op 1,5 meter afstand van elkaar gerealiseerd. Hiermee voorkomen wij permanente kruislijnen.

Onze medewerkers hebben dagelijks een controle gesprek over hun gezondheid voor aanvang werkzaamheden. Wij wassen elke 30 minuten onze handen en reinigen elk uur onze werkoppervlakten